Trimis la echipa a doua după meciul cu Pandurii

Conducerea tehnică a celor de la UTA a luat o decizie drastică după egalul înregistrat în etapa intermediară în meciul cu Pandurii, scor 3-3. Unul dintre jucătorii integralişti din acest an a fost exclus din lot pe o perioadă nedeterminată.

UTA nu a învins Pandurii în etapa intermediară, pe teren propriu, ba chiar a fost la un pas să piardă meciul care a întrerupt seria de două victorii consecutive. Arădenii au fost conduşi la pauză cu 2-0 de Pandurii, în partea secundă au întors scorul şi au condus, însă meciul s-a terminat la egalitate, scor 3-3.

Pe lângă rezultatul considerat negativ de conducătorii ”Bătrânei Doamne”, aceştia au luat şi o decizie dură împotriva unuia dintre titulari. Fiindcă a reacţionat în timpul meciului cu gorjenii la indicaţiile de pe banca tehnică, fundaşul francez de origine tunisian Oualid El Hasni a fost exclus din lot pe o perioadă nedeterminată şi trimis la echipa secundă. „Oualid El Hasni a fost trimis la echipa a doua pentru o abatere disciplinară. Mai precis, jucătorul nostru a avut o reacţie nepotrivită la indicaţiile venite de pe banca tehnică în timpul meciului cu Pandurii Târgu Jiu. Nu tolerăm astfel de comportament şi El Hasni nu mai face parte din lotul primei echipe. Decizia e luată pe o perioadă nedeterminată”, a precizat, pentru Sport Arad, Codru Grădinariu, directorul general al clubului UTA. 

El Hasni venit la UTA în vara lui 2018, după ce ultima dată evoluase la Triestina, în liga a treia din Italia, a evoluat în 18 meciuri pentru echipa arădeană în acest campionat, iar în 17 dintre ele a fost titular. În cele opt jocuri din 2019 a fost integralist.

Vizualizări: 473

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: