Trimiși în judecată la trei ani de la o tentativă de ucidere în Motru

Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a transmis, joi, printr-un comunicat de presă, că procurorii au dispus trimiterea în judecată, a doi bărbaţi pentru tentativă de omor şi a unei femei, pentru mărturie mincinoasă. Fapta s-a petrecut acum 3 ani, pe o stradă din muncipiul Motru. 

“Pe fondul unui conflict verbal şi fizic cu persoana vătămată C.C., au doborât-o prin aplicarea unei lovituri, în timp ce aceasta se afla într-o poziţie de evidentă vulnerabilitate, fiind căzută la sol fără puterea de a se opune şi au lovit-o în mod repetat cu pumnii şi mai ales cu picioarele, în special în zona toracică, producându-i leziuni grave care i-au pus în primejdie viaţa”, se arată în comunicat.


 

Cei trei sunt judecați în stare de libertate, chiar dacă procurorii au precizat că agresorii au avut intenţia de a ucide victima. Potrivit informațiilor furnizate de aceștia, victima a fost lovită în mod repetat și călcată cu picioarele. 

“Fapta inculpaţilor M.C.I. şi I.M.L. este caracterizată sub aspect subiectiv prin intenţia de a ucide şi nu doar de a vătăma integritatea corporală a persoanei vătămate, intenţie ce rezultă din zona anatomică vizată prin actele de agresiune exercitate asupra persoanei vătămate (zona toracelui, conţinând organe care prin lezare pot conduce previzibil la deces)”, au explicat procurorii gorjeni. 

Anchetatorii comunică faptul că agresat a fost și fratele victimei.

Vizualizări: 1,496

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: