Triplă crimă la Brașov

Un bărbat din Brașov este audiat la poliție, unde s-a dus de bună voie pentru a spune că și-a ucis soția și cei doi copii de 13 respectiv 18 ani. Crimele au avut loc în apartamentul în care locuiau cei patru.

La sediul IPJ Braşov, s-a prezentat marţi un bărbat, de 43 ani, care a afirmat că şi-a omorât soţia şi cei doi copii. Potrivit poliţiei, în urma primelor verificări, afirmaţiile sale s-au confirmat.

Victimele sunt soţia lui, în vârstă de 42 ani şi copiii, o fată de 18 ani şi un băiat de 13 ani.

Polițiștii şi conducerea IPJ au mers la locul faptei. Bărbatul a fost reţinut şi e cercetat pentru infracţiunea de omor.

update: Florin Buliga a spus că, după ce și-a ucis cei doi copii, a putut comunica telepatic cu ei și că aceștia i-au transmis că „e mai bine acolo”. Criminalul a mai spus, la audieri, că a vorbit cu cei doi copii în timp ce îi omora și până când aceștia și-au dat ultima suflare. 

Florin Buliga le-a spus anchetatorilor că el crede în reîncarnare și în existența vieților multiple. Mai mult, acesta a spus că în perioada sărbătorilor pascale „trebuie să moară anumite persoane alese”.

Vizualizări: 2,344

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: