Triplu asasinat la Constanţa

Un triplu asasinat a avut loc într-o casă din municipiul Constanţa, victimele fiind două femei, mamă 81 ani şi fiică 57 ani şi un tânăr de 19 ani, nepot al acestora, iar principalul suspect este un alt nepot al femeilor, recent eliberat din penitenciar.

Anchetatorii au găsit cele trei victime pe o canapea, pline de sânge, având multiple plăgi înjunghiate şi urme de lovituri cu un obiect dur, posibil un ciocan. De altfel, anchetatorii au descoperit în apropierea trupurilor neînsufleţite un cuţit de bucătărie şi un ciocan, cel mai probabil armele crimei.

Iniţial, s-a crezut că este vorba despre un dublu asasinat comis de tânăr, care apoi s-a sinucis. Ulterior, după mai multe ore de cercetări, poliţiştii au stabilit că este vorba despre o triplă crimă, tânărul fiind şi el victimă, iar asasinul ar fi un alt nepot al femeilor, care a fost recent eliberat din penitenciar.

Principalul suspect, Ştefan Alexandru Stoica, fusese eliberat recent din Penitenciarul Poarta Albă, unde ispăşise o condamnare pentru tâlhărie. Anchetatorii spun că tânărul ar avea şi afecţiuni psihice.

Vizualizări: 123

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: