Trofeul „Cupa Liceelor”, înmânat de Ziua Copilului

Două colegii din Târgu Jiu îşi dispută trofeul „Cupa Liceelor”, la minifotbal, pe 1 iunie, de Ziua Internațională a Copilului. După ce au obținut victorii pe linie, echipele Colegiului Național „Spiru Haret” și Colegiul Economic „Virgil Madgearu” joacă joi marea finală, de la ora 15.00.

Finala mică, dintre Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu” și Colegiul Național „Tudor Vladimirescu”, se va disputa de la ora 13.00. Este, practic, o reeditare a duelului direct dintre cele două echipe din faza grupelor, confruntare câștigată atunci de „Ecaterina” cu scorul de 4-3. În continuare, de la ora 14:00, se va juca un meci demonstrativ cu mulți invitați surpriză, anunţă organizatorii, iar de la ora 15:00 are loc marea finală. Festivitatea de premiere este programată pentru ora 16.00. Vor fi oferite cupe, premii individuale, medalii și diplome celor mai bune echipe și celor mai buni jucători participanți la turneu.

Competiţia sportivă este organizată de Carrefour Târgu Jiu, în parteneriat cu Asociația Club Sportiv Minifotbal Gorj și Inspectoratul Școlar Județean Gorj.

Vizualizări: 2,229

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: