Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Trofeul prieteniei, la Baia de Fier

Clubul Montan White Wolf Baia de Fier, alături de cercetaşii unităţii „General Dragalina” Târgu Jiu, din cadrul ACT-RO, organizează a patra ediţie a concursului montan „Trofeul Prieteniei”. Evenimentul are loc pe 22 septembrie. Probele concursului sunt variate, de la cross montan, orientare sportivă, până la tir. Organizatorii dau asigurări că nu vor lipsi distracţia şi fair-play-ul.

Cei ce vor să rămână peste noapte în complexul turistic pot alege una din variantele de cazare: în tabăra corturilor sau la una din pensiunile din zonă. „Seara se va cânta în jurul focului de tabără şi vom lega prietenii frumoase. În ziua de duminică, 23 septembrie, se vor putea face ture montane spre Şura Haiducilor şi Crucea lui Ursache”, mai anunţă organizatorii. (A.A.)

 

Vizualizări: 961

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: