Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Seminar gratuit de parenting, la Târgu Jiu

Părinţii care doresc să afle mai multe informaţii despre cum pot creşte un adult echilibrat sunt invitaţi să participe la un seminar gratuit de parenting care va avea loc pe 18 septembrie, în Târgu Jiu, la restaurantul Rebecca. Seminarul e susţinut de Urania Cremene, unul dintre cei mai apreciaţi experţi în parenting din România,  cu o experienţă de peste 15 ani în domeniul educaţiei adulţilor, ca trainer şi public speaker.

Parentingul a fost la început o nevoie, acum mai bine de 10 ani, când Urania s-a hotărât să devină mamă, dar a devenit rapid o pasiune. „Vino şi tu la seminar şi află 18 tehnici fundamentale de parenting care te vor ajuta să obţii cooperarea copilului tău şi să creşti un adult echilibrat pe termen lung. Hai să învăţăm împreună cum să creştem copii frumoşi, şi pe dinafară, şi pe dinăuntru!”, anunţă Urania Cremene. Mai multe detalii găsiţi pe site-ul uraniacremene.ro. Tot acolo găsiţi şi formularul pentru rezervare de locuri. (A.A.)

Vizualizări: 824

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: