Trump a demisionat din Sindicatul Actorilor de Cinema

Fostul președinte american Donald Trump a trimis joi o scrisoare prin care și-a anunțat demisia din Sindicatul Actorilor de Cinema.

Trump era membru de mai multi ani in Screen Actors Guild - American Federation of Television and Radio Artists (SAG-AFTRA), o organizatie de breasla in care sunt inscrisi majoritatea actorilor importanti din Statele Unite.

Comitetul director al sindicatului a votat in urma cu cateva zile, cu o majoritate larga, pentru excluderea lui Trump din organizatie, considerand ca fostul presedinte i-a incitat pe oamenii care au luat cu asalt cladirea Capitoliului.

In scrisoarea adresata presedintelui SAG-AFTRA, Trump si-a inceput discursul prin "Cui ii pasa?", cu referire la decizia de a-l exclude.

Apoi fostul presedinte a enumerat lista productiile de cinema sau televiziune in care a aparut, scriind despre titluri precum Home Alone 2, Zoolander, Wall Street: Money Never Sleeps, The Fresh Prince of Bel-Air, Saturday Night Live sau The Apprentice.

"Organizatia voastra are o activitate jalnica. Ati facut putin pentru membri si nimic pentru mine, in afara de a colecta taxa si de a promova idei periculoase anti-americane", a scris, printre altele Trump in scrisoare de demisie.

Vizualizări: 962

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: