Trump și-a lansat candidatura pentru încă un mandat

Preşedintele american Donald Trump şi-a lansat oficial candidatura pentru alegerile prezidenţiale din 2020 şi a făcut apel la susţinătorii săi să „menţină această echipă aici” pentru încă patru ani, relatează BBC.

Preşedintele republican a ţinut un discurs în faţa a mii de susţinători la un miting în Florida, stat pe care l-a descris ca fiind a doua sa casă.

„În seara aceasta, în faţa voastră, îmi lansez oficial candidatura pentru un al doilea mandat ca preşedinte al Statelor Unite. Vă promit că nu vă voi dezamăgi niciodată”, a afirmat Trump.

Florida este un stat esenţial la alegerile prezidenţiale şi a fost decisiv la alegerile din 2000, atunci confruntându-se George W. Bush şi Al Gore. Trump a învins-o pe Hillary Clinton în 2016 în Florida cu o diferenţă de doar 1,2%, deschizând astfel drumul spre Casa Albă. Primele dezbateri ale candidaţilor democraţi vor avea loc tot în Florida, la Miami, săptămâna viitoare.

„Vom menţine America măreaţă din nou”, a afirmat Trump în faţa susţinătorilor săi în Orlando marţi noaptea, modificând sloganul său „Să facem America măreaţă din nou!”.

Vizualizări: 1,035

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: