Tu cum sărbătorești Ziua internaţională a picnicului?

Pe 18 iunie se sărbătorește Ziua Internaţională a Picnicului. Dacă nu ai reușit până acum, profită de această ocazie și include o astfel de activitate în programul tău. Îți va aduce numai beneficii.

Luna iunie este perfectă pentru picnic. În această perioadă, vremea este potrivită pentru a petrece timp afară, iar picnicul este un moment ideal să petreci timp cu cei dragi, să descoperi natura și să te relaxezi.

Profită de zilele frumoase și planifică o astfel activitate. Nu trebuie să te stresezi foarte mult cu organizarea, ai nevoie doar de o pătură, de câteva gustări și de o companie plăcută. De multe ori, ieșirile neprogramate sunt cele mai reușite.

Nu trebuie să alegeți locații spectaculoase, nici să parcurgeți zeci de kilometri pentru a organiza un picnic. Doar bucurați-vă de companie, de soare și de plăcerea de a mânca în aer liber.

Petreci foarte mult timp la birou și ai nevoie de o pauză? Ia-ți colegii și mâncați prânzul în parcul din apropiere. Comandați ceva, luați câteva gustări de la magazinul apropiat, fructe, apă și ieșiți să luați masă în natură.

Transformă picnicul într-o ședință creativă. Setează în calendar o zi, verifică cum va fi vremea și anunță colegii să se îmbrace lejer în ziua respectivă. O pereche de pantofi sport Nike de la Fashion Days sunt perfecți pentru această ocazie, veți fi pregătiți să jucați și o partidă de badminton.

Iată câteva lucruri care îți vor fi de folos la picnic:

Pătură specială pentru picnic

Există pături speciale pentru picnic, impermeabile, care se strâng și sunt ușor de transportat. Alege-ți modelul preferat și ia-o cu tine ori de câte ori vrei să te relaxezi în natură.

Coș pentru picnic și o geantă frigorifică

Nu sunt accesorii indispensabile, însă îți pot fi de mare ajutor.

Într-un coș de picnic încăpător și bine compartimentat, vei transporta mai ușor tot ceea ce este necesar. În plus, acesta, oferă un aspect elegant și vei putea obține un aranjament perfect pentru poze instagramabile.

Dacă este foarte cald afară și plănuiești un picnic mai lung, atunci păstrează alimentele și băuturile într-o ladă frigorifică pentru a se menține reci.

Produse pentru protecție

Bucură-te de natură însă protejează-te de soare și de insecte. Ia cu tine de fiecare dată o pălărie de soare sau o șapcă, ochelari de soare, cremă cu un factor de protecție solară și o soluție care să te protejeze de înțepăturile de insecte.

 

Îmbrăcăminte lejeră

În zilele în care intenționezi să ieși în natură, alege haine confortabile, care să îți ofere mobilitate. Nu trebuie să porți doar pantaloni. Rochiile și fustele lejere, de lungime medie, oferă un aspect feminin și pot fi combinate cu încălțăminte confortabilă, potrivită pentru picnic. Dacă ai nevoie de inspirație îți recomandăm colecția de incaltaminte de dama de la Fashion Days.

Profită de vremea frumoasă și ieși la picnic ori de câte ori ai ocazia!

Vizualizări: 756

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: