Tudor Chirilă, dialog cu studenții din Târgu Jiu

Îndrăgitul actor și cântăreț Tudor Chirilă a poposit, luni, la Târgu Jiu, pentru a le spune studenților cum să-și găsească drumul în viață. Chirilă a vorbit despre cum a ales el calea actoriei, ce înseamnă pentru el muzica și cât de benefic sau dezavantajos este imboldul dat de părinții copiilor care sunt la răscruce de drumuri și nu știu ce cale să aleagă.

Tudor Chirilă le-a vorbit tinerilor despre provocările și satisfacțiile carierei sale, în cadrul evenimentului „Cum m-am recrutat. Povești cu mine și despre tine”. „Mă numesc Tudor Chirilă și sunt actor. Mie așa îmi place să mi se spună. Este lucrul pe care știu să-l fac cel mai bine chiar dacă nu este lucrul pe care îl fac cel mai des”, a fost introducerea lui Chirilă.

Relația cu Mălăele

Artistul le-a mărturisit tinerilor cum și-a ales el drumul în viață. Aflat la Târgu Jiu, Chirilă a vorbit și despre marele actor Horațiu Mălăele, și el cu origini gorjenești. Mălăele i-a fost profesor lui Chirilă înainte ca interpretul să meargă la Facultatea de Teatru. „Mama s-a gândit că e ceva de capul meu după ce i-am recitat o poezie. Nu a vrut să pierd nici eu timpul, nici profesorii, așa că a vrut să mă bage la pregătire. M-a trimis la Horațiu Mălăele care m-a primit spunându-mi: «Am mai băgat dobitoci ca tine la Institut». M-am pregătit trei săptămâni cu Horațiu Mălăele, după care am avut profesoară pe doamna Micheta Juvara”, a mărturisit Chirilă.

Artistul i-a sfătuit pe tineri să aleagă cariera pe care și-o doresc fără să se lase influențați de părinți ori prieteni.  „În liceu, sunt găștile închise în care primești un rol bine definit. Dacă ești gras și spui glume, ești simpaticul grupului. Dacă ești mai șmecher și dai cu pumnul, devii lider. Ăla care are bani și e un pic prost, devine prostul grupului. Fiecare capătă un rol și fiecare se mulțumește foarte repede”, le-a transmis actorul tinerilor de la Târgu Jiu.

Evenimentul a fost organizat de compania CGS România, în parteneriat cu Universitatea „Constantin Brâncuşi” Târgu Jiu.

Galerie foto


Vizualizări: 2,285

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: