Un partid oferă sprijin salariatei hărțuite de la Primăria Albeni

Drama trăită de o funcționară a Primăriei Albeni, umilită și hărțuită zilnic de primarul localității, l-a sensibilizat pe liderul din Gorj al Uniunii Salvați România. Viorica Băltărețu, consilier superior la Primăria Albeni, este jignită, este amenințată că rămâne fără salariu, este trimisă pe jos să facă încasări de la locuințe în care nu mai stă nimeni, doar pentru a i se arăta că este incompetentă. Salariata a sesizat toate instituțiile statului care ar fi putut avea competențe în domeniu, dar primarul s-a ales cu niște amenzi sau niște dosare penale și atât.

Radu Miruță, președintele USR Gorj, a spus că partidul său va acorda consiliere salariatei hărțuite. “Colegi din departamentele specializate ale USR Gorj vor merge la instituțiile deja sesizate de către angajatul tracasat pentru a se interesa despre lipsa răspunsurilor și vom începe să acordăm asistență juridică gratuită persoanei în cauză”, a comunicat Radu Miruță.

Acesta a făcut apel și la prefectul de Gorj, Ciprian Florescu, să încerce o normalizare a situației de la Primăria Albeni. “Nimănui nu îi mai este teamă de prevederile legale?”, se întreabă Radu Miruță.

Vizualizări: 2,395

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: