Turiști accidentați după ce s-au răsturnat pe Transalpina

Grav accident produs marți la prânz pe Transalpina, în zona Valea Lotrului, după ce un șofer din Timișoara, de 28 de ani, a pierdut controlul mașinii sale, iar autoturismul s-a dat peste cap, răsturnându-se. În mașină se mai afla o tânără de 26 de ani, prietena conducătorului auto, cea căreia șoferul a vrut să îi arate senzațiile tari pe care i le poate oferi mașina sa pe teren accidentat.

Conducătorul auto a scos autoturismul de pe Transalpina și a început să meargă în zona fără asfalt, pentru a-și testa capacitățile de șofer, dar și pentru a vedea cum se comportă mașina. În scurt timp s-a întâmplat nenorocirea și norocul celor doi a fost că fata a fost rănită mai ușor, putând să sune la 112 pentru a cere ajutor. Echipaje ale Salvamont Gorj, Ambulanței și SMURD, au pornit spre locul accidentului pentru a acorda primul ajutor, răniții fiind aduși pe Transalpina pentru a putea fi preluați atât de mașinile de intervenție, cât și de un elicopter SMURD. Elicopterul a fost solicitat pentru transportarea la Craiova a bărbatului grav rănit, starea de sănătate a acestuia fiind destul de precară.

În zonă au mai fost în această mini-vacanță și alte accidente rutiere, soldate cu rănirea unor persoane, dar niciunul nu a avut viața pusă în pericol, așa cum s-a întâmplat în cazul șoferului din Timișoara.

Vizualizări: 2,870

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: