Ucis pentru că a refuzat judecata țigănească

Procurorii gorjeni au terminat într-un timp record ancheta cu privire la crima care a avut loc în ultima zi a anului trecut în Piața Centrală din Târgu Jiu. Un bărbat a fost înjunghiat atunci, după o discuție cu doi indivizi. Unul dintre ei a fost trimis în judecată pentru omor calificat, iar fratele lui pentru loviri şi alte violenţe.

Daniel Dumitru l-a abordat pe B.R. în timp ce acesta din urmă stătea la coadă la pește. Piața era plină de oameni care făceau ultimele cumpărături pentru petrecerea de Anul Nou.

Daniel Dumitru avea pretenția să fie despăgubit, pentru că acesta ar fi ajutat-o pe fosta lui concubină să își găsească pe altcineva. Dumitru voia ca B.R. să accepte o judecată țigănească. Potrivit Parchetului Gorj, suspectul „a luat hotărârea fermă ca, în situaţia în care nu i-ar fi fost satisfăcute pretenţiile financiare în cadrul unei judecăţi ţigăneşti, să suprime viaţa victimei susmenţionate, postând pe o reţea de socializare monologuri în care îşi expunea nemulţumirile şi avertismentele către victimă, ameninţând-o cu săvârşirea unor fapte grave pentru care ar fi urmat să fie condamnat la 50 de ani de închisoare“.

Daniel Dumitru era în piață cu fratele lui Alin, împreună lovind victima cu pumnii și picioarele. Când bărbatul a căzut, Daniel Dumitru i-a înfipt un cuțit în spate, în scurt timp victima decedând. A fost omor cu premeditare, au concluzionat procurorii.

Vizualizări: 6,093

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: