Singura gorjeancă de la Survivor a părăsit show-ul de la PRO TV

Atleta din Târgu Jiu care a fost inclusă pe parcursul întrecerii în emisiunea din Dominicană a fost eliminată în această săptămână. Mari Fica a părăsit Survivor 2022 iar fanii acuză că este prea multă regie în acest show tv.

Mari Fica a fost propusă spre eliminare împreună cu Oana Ciocan și TJ Miles, însă parcursul ei în Republica Dominicană s-a încheiat marți, 3 mai 2022. Concurenta din Târgu Jiu a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor.

Mari Fica nu a fost încă de la început în competiția sportivă Survivor România, dar a demonstrat că poate face față provocărilor și că aduce puncte echipei sale. Din păcate, participanta de la Tigrii a primit acum voturi puține de la public.

Fanii au comentat imediat plecarea concurentei din Republica Dominicană, majoritatea fiind de părere că zarurile au fost aruncate de mult. Internauții sunt convinși că producția are o strategie foarte clară când vine vorba de eliminare. „Pierdea puncte mereu și când mergea la echipă după înfrângere mereu se plângea că trebuia să facă altfel dar a greșit. Încurca echipa, bine că a plecat”, sunt câteva dintre mesajele lăsate de fani pe Facebook. Pe de altă parte, sunt şi persoane care cred că eliminarea lui Mari Fica a fost făcută pentru a echilibra balanța dintre echipe. De asemenea, plecarea atletei îi aduce pe ceilalți mai aproape de premiul cel mare în valoare de 100.000 de euro.

Mari Fica a făcut parte din echipa Faimoșilor, apoi din cea a Tigrilor. Concurenta de la Survivor România s-a bucurat din plin de experiență, mărturisind că a evoluat mult de când a ajuns în jungla dominicană. „Știam că o să vină, la un moment dat, și momentul acesta. Nu pot să spun decât că sunt extrem de recunoscătoare pentru ce s-a întâmplat aici. Am evoluat, sunt mult mai puternică. Am învățat lecții de la fiecare. I-am cunoscut pe toți, asta mă bucură cel mai mult. Mulțumesc pentru tot”, a declarat fosta concurentă după ce Daniel Pavel a anunțat cine pleacă acasă.

Vizualizări: 1,992

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: