UEFA, inspecţie la Bucureşti

UEFA a inspectat, prin 70 de reprezentanţi, stadiul pregătirilor în privirea organizării EURO 2020. Bucureştiul va organiza partide în cadrul turneului final, astfel că a fost nevoită să îmbunătăţească anumite aspecte referitoare la transportul, cazarea şi organizarea suporterilor şi naţionalelor ce vor veni în România. Inspecţia a avut loc în perioada 5-8 noiembrie.

Specialiştii au inspectat obiectivele, în număr de 16, ce fac parte din planul de organizare. Aeroporturile, Gara de Nord, hoteluri, baze de antrenament, pieţe publice şi Arena Naţională au fost obiectivele intrate în atenţia UEFA. Concluziile vor fi trimise Primăriei Bucureşti în următoarea perioadă, iar viitoarea inspecţie a forului european este programată la începutul anului viitor.

„A fost o vizită complexă, pe foarte multe paliere. Oaspeţii de la UEFA au avut peste 100 de interlocutori români cu care au discutat în detaliu planurile pentru organizarea EURO 2020 la Bucureşti. Pregătirile progresează în fiecare zi, iar conlucrarea cu UEFA este permanentă, nu doar pe timpul vizitelor de lucru. Aşteptăm cu interes, dar şi planificăm adecvat momentul punerii în vânzare a biletelor la meciurile EURO 2020 de la Bucureşti. Prima perioadă de vânzări va fi în vara anului următor pentru meciurile de pe Arena Naţională din datele de 14, 18, 22 şi 29 iunie 2020”, a declarat Forin Şari, managerul Structurii Locale de Organizare a EURO 2020 la Bucureşti. (A.A.)

Vizualizări: 267

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: