Pandurii, al patrulea eşec consecutiv

Pandurii Târgu Jiu a pierdut sâmbătă la limită, în deplasare, la Chindia Târgovişte, şi a ajuns la patru eşecuri consecutive. Victoria gazdelor s-a decis în prima repriză, scorul de 2-1 menţinându-se până la finalul partidei.

Meciul a fost dominat de Chindia, care a bifat a opta victorie consecutivă, primul gol picând în min. 30. Gazdele au înscris prin Liviu Mihai, care a şutat pe jos, de la 20 de metri, lângă bara din stânga. Zece minute mai târziu, Pandurii a egalat prin Alexandru Vodă, care a marcat de la 20 de metri central, cu un şut de la nivelul pământului.

În finalul primei reprize, Chindia a revenit în avantaj, după ce atacantul Florea a fost faultat în careu. Cristian Cherchez a înscris cu un şut sub transversală.

În repriza a doua, Pandurii a încercat egalarea, prin Pîrvulescu, care a şi trimis mingea în plasă în min. 64, dar golul a fost anulat pe motiv de offside. După acest rezultat, Pandurii a picat pe locul 10 în clasamentul Ligii a 2-a.

Pandurii întâlneşte sâmbăta viitoare echipa Energeticianul, patronată de omul de afaceri gorjean Nicolae Sarcină. Energeticianul vine după un 3-0 cu CS Baloteşti, scor care a dus echipa pe locul 8 în clasament.

Interesant este că în etapa cu nr. 16 toate echipele care au jucat pe teren propriu au învins, mai fiind de disputat un singur meci luni.

Rezultate:

CS Mioveni - Dacia Unirea Brăila: 4-0

Petrolul Ploieşti - Ripensia Timişoara: 1-0

Luceafărul Oradea - Metaloglobus Bucureşti: 3-0

Energeticianul - CS Baloteşti: 3-0

Aerostar Bacău - UTA Arad; 1-0

FC Argeş - ACS Poli Timişoara: 5-0

Daco-Getica Bucureşti - SSC Farul Constanţa: 3-0

Chindia Târgovişte - Pandurii Târgu Jiu: 2-1

Universitatea Cluj - Academica Clinceni: 3-0

Luni, 12 Noiembrie

ASU Politehnica Timişoara - Sportul Snagov 18:00

Vizualizări: 571

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: