Rochii de vară, de zi, care merg purtate cu adidași

Rochiile de vară de zi care merg cu adidași sunt o combinație ideală pentru ținute care emană stil și relaxare. Există diverse modele și culori de rochii care sunt în trend şi se poartă în sezonul estival.

A venit sezonul rochiilor diafane care se potrivesc de minune cu încălțămintea comodă. Sandalele sau balerinii nu sunt singura opțiune pentru aceste itemuri pentru că şi încălțămintea sport arată la fel de bine și, în plus, oferă mai mult confort. 

Rochiile cu volane pot părea elegante și pretențioase. În realitate sunt foarte versatile, jucăușe și arată foarte bine reinterpretate într-o combinație sport. Dacă vrei să schimbi look-ul clasic feminin al unei rochii cu volane, uită de sandale și poart-o cu o pereche de adidași. Poți opta chiar pentru o pereche cu talpă mai înaltă și o geantă de dimensiune medie, plus o pereche de ochelari de soare.

Rochiile cu imprimeuri florale, versatile și romantice sunt nelipsite din propunerile sezonului cald. Aceste piese vestimentare sunt potrivite pentru ținute de weekend, vacanțe sau plimbări în oraș. Iar dacă ai în plan să faci plimbări lungi, combinația cu pantofi sport va fi ideală pentru tine. Aceste rochii arată foarte bine cu adidași albi, care le adaugă un aer relaxant.

O altă propunere pentru o ținută de zi seducătoare este rochia petrecută, cu o crăpătură sexy și îndrăzneață. Această rochie care lasă picioarele la vedere poate fi reinterpretată într-o apariție casual, în tendințe, dacă este purtată cu încălțăminte sport. Rochia maxi petrecută este perfectă pentru vacanță și definește o apariție plină de feminitate.

Rochia maxi poate deveni piesa de rezistență din timpul sezonului cald. Prezentă în tendințe în majoritatea sezoanelor, vara este momentul perfect pentru a fi purtată într-o varietate de combinații. Rochia maxi cu mâneci lungi arată foarte bine cu adidași sport, colorați şi o geantă încăpătoare. Poart-o la birou dar și la întâlnirile din oraș.

Alb-negru este o combinație clasică, mereu la modă. Rochiile cu acest imprimeu variază de la modele casual, elegante sau croieli cambrate, care definesc foarte bine talia. Acest model de rochie cu bretele capătă un aer sport dacă este completat cu adidași și un rucsac.

Vizualizări: 7,088

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: