Ultimele pregătiri pentru Campionatul Național de offroad de la Runcu

Pregătirile pentru cea de a treia etapă a Campionatului Național de Off-Road, organizat în comuna Runcu, au intrat în linie dreaptă. Trasele au fost finalizate, s-a dat startul înscrierilor la campionat și acum se lucrează la documentația necesară în vederea obținerea tuturor avizelor pentru desfășurarea în bune condiții a acestei competiții.

Evenimentul organizat în perioada 16-19 iulie în comuna Runcu adună în Gorj cei mai mulți iubitori de off-road dar și cele mai pregătite mașini gata să se întreacă pe trasele stabilite de organizatori.

”Comuna Runcu este anul acesta gazda celei de-a treia ediții a Campionatului Național de Off-Road și ca de fiecare dată ne bucurăm de o participare numeroasă. Ne așteptăm să ajungă la Runcu aproximativ 70-80 de piloți din toată țara cu mașini foarte bine pregătite, care se vor întrece pe cele cinci trasele stabilite, în funcție de categoria la care se vor înscrie. Avem trasele atât pentru extrem, dar și pentru hobby, care au o distanță cuprinsă între 60 și 130 de kilometri în funcție de secțiune. Am văzut trasele și acum lucrăm la documentația necesară pentru a obține avizele necesare”, a declarat Adi Câmpeanu, primarul din comuna Runcu.

În ultima zi de competiție sunt așteptați la Runcu și spectatori. Așa că cei care vor să vadă mașini de off-road dar și ce presupune acest sport pot merge pe Valea Susenilor în locul special amenajat. ”În primele două zile ale acestui eveniment nu este permis accesul spectatorilor în zonele de concurs, însă duminică, va fi o competiție pe Valea Susenilor și acolo este permis și accesul celor care  iubesc acest sport sau vor să vadă mașinile înscrise în competiție. Este o poiană mare delimitată de zona de concurs. Sunt luate toate măsurile de precauție și așteptăm la Runcu cât mai mulți oameni”, a mai spus Adi Câmpeanu.

Vizualizări: 2,117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: