Activități recreative și cadouri pentru copiii instituționalizați

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj a pregătit cadouri și surprize pentru copiii instituționalizați, cu prilejul zilei de 1 iunie. 

”Seria manifestărilor prilejuite de Ziua Internațională a Copilului a debutat, la unele servicii sociale subordonate DGASPC Gorj, încă de la începutul acestei săptămâni, și vor continua în următoarele zile. Împreună cu personalul de specialitate, cei mici au pregătit lucrări care sunt expuse la "Galeria Copiilor", desenele având ca tematică ziua de 1 iunie și semnificația ei”, a comunicat DGASPC Gorj. 

Cei mici vor participa la activități ce se desfășoară atât în interior, dar și la activități care au loc în aer liber, respectiv: concursuri de desene pe asfalt, jocuri cu mingea, dansuri, momente artistice, jocuri interactive, întreceri sportive, precum și plimbări în Parcul Central și alte locații. Cu mic cu mare, copiii din sistemul de protecție specială vor merge la teatru, unde vor viziona piesa "Iedul cu trei capre", pusă în scenă de către actorii Teatrului Dramatic "Elvira Godeanu" din Târgu-Jiu.

Fiind o zi de sărbătoare, ca în fiecare an, copiii au parte de petreceri, cu muzică, dans și voie bună, dar și cu preparate culinare pe măsură. Și, pentru că este ziua lor, copiii vor primi și cadouri, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj, cu sprijinul Asociației "Inimi de Gorjeni", oferind daruri consistente fiecărui copil din sistemul de protecție al DGASPC Gorj, inclusiv celor aflați la asistenți maternali profesioniști.

Vizualizări: 473

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: