Când va fi organizat ”Trofeul Jnepenilor” la Baia de Fier

Campionatul Național de Turism Sportiv ”Ștafeta Munților” 2022  va fi organizat la Baia de Fier în perioada 17-19 iunie. Evenimentul a fost organizat pentru prima dată 2012 și se adresează celor pasionați de natură și munte, dar care au și condiție fizică să bată potecile în cadrul Ștafetei Munților.

”Jnepenii deschid Campionatul National de Turism Sportiv Stafeta Muntilor 2022 la Baia de Fier, loc pe care il consideram acasa. In 2012, la Baia de Fier s-a organizat prima Stafeta in formatul actual. Va invitam sa sarbatoriti alaturi de noi 10 ani de cand batem potecile in cadrul Stafetei Muntilor”, este mesajul care ne întâmpină în pagina de eveniment.
Evenimentul va debuta vineri, 17 iunie, cu întâmpinarea participanților, înscrierea echipelor și prezentarea traseelor urmând ca sâmbătă să înceapă campionatul cu probele teoretice, urmate de probe precum escală, proba de raid montan și proba de orientare. Ziua se va termina cu o petrecere în jurul focului de tabără și o probă culturală.

Tabăra va fi amplasată în zona Cheilor Galbenului, la intrarea în Peștera Muierilor, iar la campionat pot participa atât femei, cât și bărbați, indiferent de vârstă. Participanții se pot înscrie pe diferite categorii de concurs și anume Family, Juniori, Elite, Seniori, Veterani, Feminin și Open și trebuie să fie echipați corespunzător.

De precizat este faptul că Baia de Fier este cunoscută pentru multitudinea traseelor de via ferrata, de aceea cei care dețin deja echipamentul de via ferrata, sunt încurajați să-l aducă.

Vizualizări: 738

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: