Ultimul drum al lui Toto Cutugno, la Milano, pe melodia L’Italiano

Celebrul solist italian Toto Cutugno, care a marcat muzica italiană a ultimelor decenii cu melodiile sale, a fost condus pe ultimul drum, la Milano, pe ritmurile melodiei L’Italiano.

Numeroşi prieteni şi fani, prezenţi la înmormântare, au aplaudat şi au fredonat unele dintre cele mai de succes melodii ale artistului Toto Cutugno, L’Italiano.

Cântăreţul şi compozitorul italian Toto Cutugno, care a încetat din viaţă marţi la vârsta de 80 de ani, a fost condus pe ultimul drum de italieni. Slujba de înmormântare a avut loc la Milano, în faţa a sute de fani care au aplaudat şi fredonat, în semn de omagiu, unele dintre cele mai cunoscute melodii ale artistului.

Slujba de înmormântare a avut loc în biserica catolică Santi Nereo e Achilleo din Milano, în prezenţa soţiei Carla, a fiului său Nicolo, a nepoţilor şi a altor rude. 

La ceremonie au participat de asemenea muzicieni renumiţi precum Gianni Morandi şi Pupo, alături de care Toto Cutugno a urcat pe scenă, în anii '80, la Festivalul de la Sanremo şi cu ocazia altor evenimente.

Morandi l-a lăudat pe "cantautorul" Toto Cutugno, iar Pupo a spus că, dintre toate melodiile cu care acest artist a marcat o generaţie, el "ar fi furat" piesa "Gli amori", care face parte din coloana sonoră a filmului "Non ti muovere" (2004), cu Penelope Cruz în rol principal. 

Toto Cutugno a încetat din viaţă marţi la spitalul San Raffaele din Milano, după ce o afecţiune de care suferea de multă vreme s-a agravat. 

Galerie foto
Vizualizări: 6,428

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: