Un bărbat din Leleşti îşi urmărea fosta soţie cu focul

Un bărbat de 41 de ani din Leleşti a dat foc la fânarul din gospodăria fostei soţii pentru a se răzbuna pe aceasta după ce în urmă cu două luni a pus foc la grajd. Poliţiştii l-au reţinut pe piroman, iar bărbatul şi-a recunoscut fapta. Maria Marcău răsuflă acum uşurată că a scăpat de frica cu care trăia.

În urmă cu două luni în gospodăria familiei Marcău din comuna Leleşti a izbucnit un incendiu, grajdul animalelor fiind mistuit de flăcări. Joi noaptea a luat foc şi fânarul care se află la câţiva metri depărtare de casă. Proprietarii au bănuit că fostul lor ginere vrea să le facă rău. „Altcineva nu are cine să dea foc, şi o claie cu fân nu se aprinde din senin, fostul meu ginere a fost că ne-a şi ameninţat că ne va da foc”, a spus Maria Marcău proprietara locuinţei.

Vecinii au fost cei care au stins incendiul izbucnit joi seară la fânar. Oamenii sunt îngroziţi de ideea că cineva ar fi pus foc intenţionat. „Este posibil să fie vorba de o mână criminală să ştiţi pentru că altă explicaţie nu există, vă daţi seama dacă nu vedeam că lua şi casa foc”, a spus Ioana Doroi.

Pompierii au stabilit că cineva a dat foc intenţionat.

Piromanul a fost prins

Bănuielile Mariei Marcău s-au adeverit. Cel care i-a pus foc la fânar a fost chiar ginerele ei, în semn de răzbunare. Bărbatul de 41 de ani a recunoscut acest lucru chiar în faţa oamenilor legii. Divorţat de soţia sa de câţiva ani, Dumitru Perneş, a vrut să se răzbune pe aceasta, dar şi pe soacră, fără să ţină cont că în acea casă locuieşte şi fiica sa aşa că a dat foc la fânarul unde ţineau furajele pentru animale şi care se află foarte aproape de locuinţă. Poliţiştii l-au reţinut pe ginerele piroman, iar acesta şi-a recunoscut fapta. Scandalurile în casa familiei Marcău erau cunoscute de toţi vecinii. Poliţiştii l-au reţinut pe bărbat. El riscă acum până la 15 ani de închisoare.

Vizualizări: 164

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: