A vrut să se omoare înghiţind spirt, detergent şi benzină

Un bărbat de 37 de ani din Mătăsari a vrut să-şi încheie vineri seara socotelile cu viaţa după ce a fost părăsit de iubita sa. Pentru a fi sigur că nu va da greş, Daniel Şerbănoiu a făcut o combinaţie de substanţe toxice care i-ar fi putut fi fatală, dacă unul dintre fraţi nu l-ar fi găsit la timp. Bărbatul a înghiţit spirt, amestecat cu detergent de vase şi benzină.

Daniel Şerbănoiu avea de două luni o iubită, o tânără de 22 de ani. În urma cu două zile tânăra a rupt relaţia, fiind nemulţumită că părinţii lui Daniel nu o acceptau ca noră. Vineri, bărbatul a sunat-o cu speranţa că se vor împăca, însă decizia fetei a fost una definitivă, astfel el a decis că nu mai are rost să mai trăiască. „Ea s-a supărat pe mine pentru că ai mei nu o vor şi s-a despărţit de mine. Eu nu pot să trăiesc fără ea, vreau să am şi eu pe cineva, nu să fiu singur. Am încercat să mă omor după ce am văzut că nu o pot face să se răzgândească“, a povestit bărbatul.

Amestecul de substanţe toxice i-ar fi putut fi fatal bărbatului dacă nu ar fi ajuns la timp la spital. „Acum este în afara oricărui pericol, din fericire pentru el a fost adus la timp la spital, substanţele digerate sunt destul de periculoase“, precizat Liliana Crăciun medic UPU Târgu Jiu.

Bărbatul speră acum că iubita lui să se reîntoarcă la el, deoarece vrea să o ceară de soţie.

Vizualizări: 181

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: