Un cunoscut medic s-a împușcat în cap

Un medic cunoscut care profesa la Spitalul Municipal Timişoara s-a împușcat în cap. Tragedia s-a petrecut in locuinta acestuia de pe strada Brediceanu, in zona centrala a orasului, nu departe de Piata 700.

Medicul Voicu Voiculescu, specialist in chirurgie toracica, a folosit un pistol cu glont, de fabricatie ceheasca, pentru a-si curma viata, miercuri, in jurul orei 19.00.

Medicul în vârstă de 61 de ani profesa la Spitalul Municipal Timişoara și s-a sinucis miercuri seara cu o armă pe care o deţinea legal.

 

„Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili cauzele şi condiţiile în care s-a produs tragedia”, a relatat Agerpres.

Conform presei locale, este vorba despre Voicu Voiculescu specialist în chirurgie toracica.

„Tragedia s-a petrecut în locuința acestuia de pe strada Brediceanu, în zona centrală a orașului, nu departe de Piata 700. Medicul Voicu Voiculescu a folosit un pistol cu glonț, de fabricație ceheasca. El era instructor de tir în timpul liber și de aceea avea în casă arma. Trupul neînsuflețit a fost preluat de medicii legiști pentru autopsie. Polițiștii, alertați de soția care l-a găsit prăbușit în casă, fără suflare, au început cercetările pentru a stabili cum s-a produs nenorocirea. Doctorul ar fi lăsat un bilet de adio în care își explică gestul extrem”, relatează opiniatimisoarei.ro

Vizualizări: 7,630

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: