Cea mai frumoasă gimnastă din România va îmbrăca rochia de mireasă!

Sandra Izbașa este considerată una dintre cele mai frumoase gimnaste ale României chiar dacă s-a retras din activitate. Sportiva căsătorită civil cu actorul Răzvan Bănică,încă din 2021 va face în curând și cununia religioasă.

Într-un anunț postat pe rețelele sociale, Sandra Izbașa a precizat că se află în „febra” pregătirilor de nuntă, fiind în căutarea rochiei de mireasă: „Vara aceasta voi îmbrăca rochia de mireasă! Este un moment pe care îl aștept cu sufletul plin de emoție! Ultimele mele vizite aici s-au încheiat cu alegerea celei mai frumoase rochii pe care mi-o puteam imagina și dori. Abia aștept să o vedeți și voi!”.

Fostă sportivă în cadrul CSA Steaua, Sandra Izbașa, a rămas în continuare în cadrul clubului militar.

Sportiva este alături de Răzvan Bănică, nepotul lui Ștefan Bănică junior pe care l-a cunoscut la 30 de ani. „Prima oară m-am îndrăgostit la 30 de ani. N-am avut timp de relații, nu poți să faci două lucruri bine, în același timp. M-am axat pe sportul de mare performanță. Este inteligent, carismatic, iubesc modul în care comunicăm, empatia, devotamentul, suntem făcuți unul pentru celălalt. M-a atras foarte mult cu inteligența lui. Are un simț al umorului cu care m-a cucerit. El le are pe toate, m-a învățat să și gătesc, e foarte priceput” spunea fost mare campioană, care a cucerit 17 medalii la Jocurile Olimpice, Campionate Mondiale și Europene (la individual sau compus).

Sandra Izbașa se poate declara o femeie fericită. Și-a încheiat cariera în gimnastică la cel mai înalt nivel, cu două titluri olimpice, și a început un nou capitol, de data aceasta pe plan personal.

Soțul Sandrei este actor la Teatrul Notarra, din București.

Răzvan Bănică a absolvit Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografie și are un unchi celebru. Este vorba despre Ștefan Bănică Junior. Răzvan iubește teatrul, dar în trecut a jucat și în diferite telenovele și seriale românești, cum ar fi: "Îngeraşii", "Moştenirea", "Iubire şi onoare" sau "Pariu cu viaţă". 

De asemenea, tânărul a cochetat și cu muzica și a înregistrat mai multe melodii, care au fost distribuite în diferite piese de teatru. Răzvan Bănică și Sandra Izbașa și-au făcut publică relația în vara lui 2020 iar în luna decembrie a aceluiași an, chiar de Crăciun, superba campioană a fost cerută în căsătorie.  

Galerie foto


Vizualizări: 1,554

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: