O vedetă și-a anunțat plecarea de la Antena 1 după ce ajunsese acolo de la Pro Tv

O mutare interesantă a avut loc recent în lumea televiziunii aceasta fiind  plecarea Ramonei Păuleanu, de la Antena 1. Aceasta a fost și la ProTV, acolo unde a prezentat rubrica meteo în perioada în care Busu a avut probleme de sănătate.

Ramona Păuleanu și-a anunțat plecarea din Antena 1 pe pagina personală de Facebook și a spus că se va concentra pe un alt proiect personal, podcastul Creștemari.

”Și acum o știre de dezinteres național. Aventura mea cu Antena s-a încheiat. Gata, acum sunteți liberi sa continuați sa faceți ceea ce făceați”, a scris Ramona Păuleanu.

Ramona Păuleanu s-a născut la data de 30 martie 1985, în județul Prahova. A terminat Colegiul Economic Virgil Madgearu, din Ploieşti. După liceu, Ramona a absolvit Facultatea de Jurnalism a Universităţii Hyperion, dar şi a Şcolii de Televiziune.

Are o mare experiență în calitate de reporter. Aceasta a lucrat vreme de 10 ani la un singur post de televiziune, iar apoi a intrat în concediu de maternitate. 

Ramona Păuleanu este căsătorită cu avocatul Adrian Cuculis. Este mămică de gemeni, de doi ani de zile și de curând a lansat un podcast despre parenting, împreună cu Adriana Stere.

Vizualizări: 2,159

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: