Un fost pandur a ales să rămână la Dinamo după retrogradare

Plecat în iarna acestui an de la Târgu Jiu, Alin Buleică a jucat în partea a doua a sezonului la Dinamo, formaţie cu care a retrogradat în Liga 2. După o perioadă de incertitudini în care a luat în calcul şi plecarea de la echipă, Buleică a semnat un nou contract cu echipa din Ştefan cel Mare.


Fostul jucător de la Pandurii, din perioada de glorie a echipei din Târgu Jiu, Alin Buleică, va împlini 31 de ani. Acesta a evoluat în ultimul sezon pentru ACS Viitorul Târgu Jiu, în Liga 2, şi apoi a avut 10 apariţii în tricoul dinamoviştilor, în Liga 1.

Sosit în iarnă la Dinamo, la propunerea fostului antrenor Flavius Stoican, fundașul dreapta Alin Buleică spunea că nu ar mai continua la echipa din Ștefan cel Mare după prima retrogradare a ei în Liga 2 în istoria de 74 de ani. Deși luase în calcul prelungirea contractului, Alin Buleică a plecat la un moment dat de la echipă să își caute alt club, dar a revenit săptămâna trecută şi a semnat un nou contract.

Fundaşul dreapta al roş-albilor a mai evoluat în România pentru FC U Craiova 1948, Petrolul Ploieşti, CS Tr. Severin, Pandurii Târgu Jiu, "U" Cluj, Concordia Chiajna, UTA, FC Argeş, Turris Măgurele şi Viitorul Târgu Jiu. Pentru Dinamo a evoluat 682 minute, în 10 meciuri de Liga 1, toate disputate în 2022, iar în prima parte a sezonului 2021-2022 a bifat 741 minute în 9 partide de Liga 2, pentru ACS Viitorul Târgu Jiu.

Buleică nu a jucat pentru Dinamo în cele două meciuri de baraj cu ”U” Cluj, pentru evitarea retrogradării în Liga 2. Dinamo a retrogradat, la finalul lunii trecute, în Liga 2, după ce a pierdut barajul cu Universitatea Cluj, scor general 1-3, după 0-2 în tur şi scor 1-1 în retur. Dinamoviştii vor evolua în eşalonul secund pentru prima dată de la înfiinţarea clubului, în 1948.

Vizualizări: 514

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: