Victorie de senzație la Craiova în faţa campioanei

Meciul dintre FCU Craiova şi CFR Cluj s-a încheiat cu scorul de 3-1. Oltenii au reușit o victorie de senzație, după ce au fost conduși cu 1-0 de campioana CFR Cluj.

FC U Craiova a produs surpriza pe stadionul „Ion Oblemenco”, scor 3-1 cu CFR Cluj, iar fotbaliștii formației din Bănie au dezvăluit secretul victoriei din etapa a doua.

Campioana României a condus cu scorul de 1-0 datorită golului marcat de Ciprian Deac. FC U Craiova a revenit datorită „dublei” lui Van Durmen (min. 32 și 73) și golului lui Compagno (min. 46), iar belgianul care a reușit să înscrie de două ori în poarta ardelenilor a dezvăluit secretul victoriei oltenilor.

Benjamin Van Durmen susține că formația lui Marius Croitoru s-a mișcat mai mult, a avut atitudine și a depus un efort mai mare decât elevii lui Dan Petrescu. „Au marcat primul gol, după am reușit să revenim și să marcăm de trei ori împotriva campioanei României. Este munca întregii echipe. Ne-am mișcat mai mult, am avut atitudine, iar efortul a fost mai mare  al nostru. Așa ma reușit să câștigăm”, a spus Benjamin Van Durmen.

Vizualizări: 748

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: