Handbalistele CSM Târgu Jiu joacă luni cu SCM U Craiova

Jucătoarele de la CSM Târgu Jiu încep seria de meciuri amicale de verificare după o perioadă de pregătire fizică. Primul adversar al echipei pregătite de Liviu Andrieş este SCM U Craiova iar partida este programată pentru luni, 25 iulie, de la ora 11.30, la Sala Sporturilor.

După o perioadă de pregătire fizică efectuată pe Stadionul Municipal, jucătoarele lui Liviu Andrieş încep meciurile de verificare în sală. Acestea au mai disputat un amical neprevăzut cu junioarele de la lotul naţional dar prima partidă prevăzută oficial în calendarul de pregătire din acest sezon este cea de luni. Liviu Andrieş, antrenorul echipei feminine de handbal a CSM Târgu Jiu consideră că perioada de pregătire a fost una dificilă pentru elevele sale. „Pentru noi va fi primul meci de verificare, după o perioadă grea de pregătire, în care am pus accentul pe pregătirea fizică generală, iar cea specifică abia am început-o, ceea ce va fi un impediment pentru noi, dar prin jocuri vom crește de la săptămâna la săptămâna şi vom vedea ce trebuie făcut”, a precizat antrenorul pentru site-ul oficial csmtargujiu.ro.

Pentru elevele lui Andrieş urmează acum o serie de meciuri de pregătire în care staff-ul tehnic al grupării gorjene va lucra la omogenizare grupului nou creat la echipă şi va avea ocazia să vadă ce trebuie îmbunătăţit pănă la startul sezonului. Seria meciurilor de verificare pentru este deschisă de confruntarea cu SCM Craiova, de luni, 25 iulie, de la ora 11.30, urmând ca pe 29 iulie, echipa din Târgu Jiu să întoarcă vizita echipei din Bănie.

Vizualizări: 347

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: