Care a fost cel mai urmărit meci la TV în Conference League

Meciul Vllaznia - CS Universitatea Craiova încheiat la egalitate, scor 1-1, din turul II preliminar al Conference League a fost cel mai urmărit dintre meciurile echipelor româneşti care s-au difuzat la TV. Televiziunile deţinătoare de drepturi au transmis şi meciurile altor două echipe din România, FCSB și CFR Cluj.

Reprezentantele României au debutat săptămâna trecută în preliminariile Conference League. Trei dintre cele patru partide au fost televizate şi doar disputa dintre Sepsi Sf. Gheorghe și Olimpija Ljubljana, 3-1, nu a fost antamată de televiziunile din România.

Surprinzător, FCSB, echipa cu cei mai mulți suporteri în România conform unui sondaj comandat de GSP în 2019, a fost detronată de Universitatea Craiova în preferințele telespectatorilor.  Asta deși partida oltenilor a fost programată cel mai târziu dintre cele ale echipelor românești, la 22:00, ceea ce înseamnă că s-a terminat aproape de miezul nopții.

Partida CFR Cluj - Inter Club d'Escaldes a fost transmisă de canalele Digi 2 și Prima Sport 2, fapt care s-a văzut și în cifrele publicate de paginademedia.ro:

    KF Vllaznia Shkoder - CS Universitatea Craiova (Digi Sport 1, Prima Sport 1 - 22:00) » 470.000 de telespectatori pe minut

    Saburtalo - FCSB (Digi Sport 1, Prima Sport 1 - 19:00) » 400.000 de telespectatori pe minut

    CFR Cluj - Inter Club d'Escaldes (Digi Sport 2, Prima Sport 2 - 20:30) » 260.000 de telespectatori pe minut

Primele două minute din meciul Saburtalo - FCSB nu s-au văzut la TV în România, fiind probleme cu semnalul TV provenit de la televiziunea din Georgia care a produs partida.

Vizualizări: 283

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: