Un gigant petrolier este noul sponsor al Universității Craiova

Oscar Downstream, gigantul petrolier cu cifră de afaceri de 1,43 miliarde de euro, este noul sponsor de la Universitatea Craiova.  Totodată, clubul lui Mihai Rotaru a mai anunțat încheierea unui parteneriat și cu un important producător de uși, ferestre și parchet din România.

În cursul zilei de vineri, 9 februarie, Universitatea Craiova a anunțat oficial încheierea unui parteneriat cu OSCAR Downstream, o companie petrolieră deținută de afaceristul Alin Niculae.

Firma care de acum sponsorizează clubul lui Mihai Rotaru a fost fondată  în 2001 și are în prezent o cifră de afaceri de 1,43 miliarde de euro, iar în 2022 a înregistrat un profit imens, de 70,3 milioane de euro. 

„OFICIAL | Știința și OSCAR Downstream, împreună spre performanță! Ziua meciului cu Universitatea Cluj aduce în arenǎ un nou Partener Platinum al clubului nostru, compania OSCAR Downstream. OSCAR Downstream este o companie parte din Alfa Group, un grup sută la sută românesc, ce reunește o gamă largă de companii din diverse domenii.

OSCAR Downstream este în prezent cea mai mare companie independentă de distribuție a carburantului din România, în top 5 jucători, cu un portofoliu vast de servicii și produse B2B și o dezvoltare naturală spre B2C, prin benzinăriile în franciză, RO Concept OSCAR. Bun venit în familia noastră, OSCAR Downstream!”, au scris cei de la Universitatea Craiova.

În cursul aceleiași zile, oltenii au anunțat și parteneriatul cu firma Pinum Doors & Windows, un producător de uși, ferestre și parchet din România.

„OFICIAL | Știința și Pinum Doors & Windows, împreună spre performanță! Universitatea Craiova, alături de noul partener Platinum Pinum, cel mai important producător și comerciant de uși, ferestre și parchet din România.

Arhitectura de interior și exterior este într-o continuă schimbare, fie că vorbim de orașe mari, unde modernismul primează sau orașe cu încărcătură istorică ce încă își păstrează arhitectură consacrată. Pinum Doors & Windows este mereu în întâmpinarea acestor schimbări, oferind soluții unice în materie de design.

Pinum Doors & Windows lucrează cu cei mai buni specialiști în domeniu, plasând astfel procesul de design și producție la cele mai înalte standarde naționale și internaționale. Bun venit în familia noastră, Pinum!”, au mai scris oltenii pe pagina oficială de Facebook.

Vizualizări: 10,068

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: