Un gorjean a plecat de acasă cu infarct și a ajuns la ATI în Arad cu COVID-19

Familia unui bărbat din comuna gorjeană Negomir caută explicații și încearcă să înțeleagă cum acesta a plecat de acasă cu ambulanța după ce a făcut un infarct și a ajuns să fie internat la ATI în Arad diagnosticat cu COVID-19. Și autoritățile locale din Negomir își ridică semne de întrebare și încearcă să afle ce s-a întâmplat exact cu localnicul pentru a putea ajuta familia.

Gorjeanul în cauză are aproximativ 60 de ani. Duminica trecută s-a simțit rău și a chemat salvarea. La o primă investigație, bărbatul a suferit un al doilea infarct și s-a decis transportul acestuia la spital. ”Bărbatul a mai făcut în trecut un infarct și duminică a mai suferit unul. Familia a chemat salvarea. Până aici totul în regulă. În salvare i s-a făcut un test rapid de COVID-19 a ieșit negativ, apoi a fost repetat la Spitalul din Rovinari și a fost tot negativ și a mai fost testat o dată și la Târgu-Jiu, unde a fost transferat din Rovinari. A avut trei teste negative. Familia s-a plimbat după el peste tot. A venit acasă și noaptea au fost sunați că l-au transferat pe bărbat la un spital din Arad la ATI”, a povestit primarul din Negomir, Tudor Oiță.

Nelămuririle familiei au început să apară în momentul în care au fost sunați de reprezentanții DSP Gorj și li s-a spus că trebuie să intre în carantină pentru că pacientul cu infarct are COVID-19. ”Nu înțelege nimeni cum, după 3 teste negative, bărbatul are COVID-19, în câteva ore. Nimeni nu înțelege de ce a ajuns la Arad la ATI. Familia nu mai știe nimic și mi-au cerut sprijinul ca să afle ceva. Azi de dimineață au fost sunați să intre în carantină în condițiile în care ei erau în drum spre Arad cu trenul sau cu autocarul. Omul a plecat de acasă cu infarct și a ajuns la spital cu COVID”, a mai spus Tudor Oiță acum câteva zile.

Vizualizări: 5,724

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: