Un târgujian, noua vedetă de la Radio Zu

Adrian Iulian Popescu, alias Cuza de la Noaptea Târziu și unul dintre participanții de la Asia Express - Drumul Împăraților, a început colaborarea cu Radio ZU.

Târgujianul a acceptat propunerea lui Răzvan Popescu de a-i fi partener de emisiune și îi poți asculta de luni până joi, de la 16:00 la 18:00, și vineri, până la 19:00.

„Când m-a sunat Răzvan și mi-a propus să fac emisiune cu el... mâncam (râde). M-a bucurat foarte tare propunerea. Niciodată nu m-am gândit la modul serios că aș putea să fiu în cărți pentru un proiect de radio, dar uite... Mă bucur foarte mult, pentru mine este o super provocare, nu știu dacă voi fi bun sau rău. Știu, însă, că vin cu entuziasm, cu toate resursele mele, pe care vreau să le investesc în aceste 2 ore de emisiune de luni până joi, și 3 ore vinerea. Sunt fericit, încrezător și entuziasmat”, a declarat Cuza.

„Recunosc că mi l-am dorit foarte tare pe Cuza. Ce-l recomandă este faptul că este din Târgu Jiu. Am zis că dacă acasă fac casă bună cu o olteancă din Gorj, sigur o să fac o casă bună și cu un oltean din Târgu Jiu, la radio!”, a declarat Răzvan Popescu.

Vizualizări: 1,348

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: