Un gorjean a reclamat la OPC că i-au murit peştii din acvariu

Întreruperile de curent electric afectează nu numai produsele electrocasnice cât şi pasiunile gorjenilor. Un astfel de caz s-a înregistrat săptămâna trecută când un cetăţean s-a plâns de faptul că a găsit, la întoarcerea de la serviciu, toţi peştii din acvariu morţi din cauza nealimentării sursei de oxigen.

Oficiul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Gorj a înregistrat de la începutul anului şi până în prezent un număr de 625 de reclamaţii scrise şi alte câteva zeci de sesizări telefonice din partea cetăţenilor nemulţumiţi de produsele comercializate şi serviciile prestate de bănci şi furnizorii de energie electrică. Foarte mulţi gorjeni reclamă întreruperile de curent electric care de multe ori au ca rezultat nu numai defectarea aparaturii electrocasnice cât şi afectarea anumitor hobby. De exemplu unui gorjean i-au murit toţi peştii din acvariu din cauză că nu a mai fost alimentată sursa de oxigen, ca urmare a întreruperii curentului electric. “Întreruperile neanunţate de curent electric sau fluctuaţiile de tensiune care duc la defectarea produselor electrocasnice au şi efecte secundare. Foarte mulţi oamenii spun că li s-au deteriorat produsele alimentare din agregatele frigorifice sau chiar au murit        

peştii din acvariu, aşa cum a fost un caz recent. Atunci când întreruperile de energie electrică nu sunt anunţate, furnizorul este obligat să suporte contravaloarea reparaţiilor produselor electrocasnice, însă valoarea produselor alimentare deteriorate sau înlocuirea peştilor va trebui suportată de către consumatori”, a declarat Mihaela Răducan, inspector şef al OJPC Gorj.               

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: