Marius Novanc, la „Dansez pentru tine”

Invitat în vară, le debutul noului sezon al emisiunii „Dansez pentru tine”, handbalistul Energiei Pandurii, Marius Novanc, a refuzat să participe din cauza programului echipei sale de club şi al naţionalei. Acum, când se apropie vacanţa, Novanc vrea să accepte măcar o invitaţie pentru un dans caritabil, considerând că a ajuta semenii aflaţi în dificultate nu e ceva negativ.

Lumina reflectoarelor l-a atras de mai mult timp pe fostul jucător al Stelei transferat în vară la Târgu Jiu. Apărut în zona mondenă după o prezentare de modă, Marius Novanc a avut de-a face cu lumea show-ului şi prin intermediul fostei sale soţii, solista de a Hi-Q, Nicoleta Drăgan. Ideea de a apărea din nou pe scenă nu e nouă, Novanc fiind curtat de Pro Tv din vară pentru emisiunea „Dansez pentru tine”.

A refuzat prima ofertă de la Pro Tv

Novanc a dezvăluit în premieră la Radio Infinit faptul că a fost din nou invitat la emisiunea „Dansez pentru tine”, de această dată pentru un singur dans caritabil. În vară el a refuzat invitaţia după ce conducerea şi antrenorul Vasile Stângă nu au fost de acord să lipsească de la pregătire. Novanc e convins că oricine şi-ar dori să ajungă acolo, de aceea s-a gândit bine înainte de a da răspunsul producătorilor emisiunii: „Emisiunea „Dansez pentru tine” e ceva extraordinar dar pentru mine a fost mai important să fiu cu echipa, să dau100 % aici. Am stat puţin pe gânduri când m-au invitat pentru că e un show foarte mare în România şi e un lucru bun să mergi acolo, e pozitiv, nu cred că e ceva rău. E o experienţă unică în viaţă, din care ai cu siguranţă ceva de învăţat”.

Vrea să ajute oamenii cu probleme

Invitat din nou de Pro Tv, de această dată pentru o prezenţă mai scurtă pe scena de la „Dansez pentru tine”, Novanc e tentat să accepte: „Am discutat cu producătorii pentru a face un dans caritabil şi mi se pare un lucru la fel de interesant pentru a ajuta oamenii nevoiaşi. Cred că merită aceşti oameni un mic efort din partea noastră. Va fi un dans de 2-3 minute pentru a ajuta o familie cu nevoi sau un copil cu probleme”.

În ceea ce priveşte dansul pe care îl va alege, Novanc spune că nu are o preferinţă anume, dar se pricepe la mai multe stiluri: „Nu am un dans favorit, dar din câte ştiu eu acolo se face o evaluare să vadă la ce te pricepi mai bine şi un coregraf te pune mai întâi să te mişti. Probabil vor alege cei de acolo ceva care cred ei că s-ar potrivi”.

Gore Popescu îl va lăsa să danseze

Novanc spune că nu a dat încă un răspuns celor de la Pro Tv pentru că mai are de jucat două partide în campionat, după care va cere voie conducerii să participe la show: „Mai avem două jocuri şi apoi voi discuta cu cei din conducere. Dacă mi se va permite să plec cu siguranţă voi dansa acolo. Handbalul este pe primul loc în viaţa mea şi datorită acestui sport sunt ceea ce sunt. Iar celelalte lucruri care vin pe lângă sunt bine venite şi dacă putem profita de ele este ceva extraordinar, dacă nu asta e”.

Preşedintele Gore Popescu a spus ieri că nu se va opune participării la emisiune a lui Novanc, mai ales că e o cauză nobilă şi va aduce şi un plus de imagine clubului: „Sigur îi vom permite să meargă să danseze, nu avem cum să ne opunem fiind vorba de un scop nobil. Nu-i va afecta programul la echipă, dar din câte ştiu eu va fi de pe 5 decembrie la naţională”. (M.P.)

............

De ce i se spune „Mis”?

„Mă strigă la antrenament colegii „Mis” pentru că la 16 ani, când m-au convocat prima dată la echipa naţională, fiind din Ardeal foloseam în loc de “eu sunt”  formula ”eu mi-s” şi celor de acolo li s-a părut ceva ciudat şi m-au strigat de atunci Mis. Şi am rămas cu acest nume mic. Şi acum la Pandurii mi se spune tot aşa dar e ok, m-am obişnuit. Chiar şi fosta mea soţie îmi spunea tot Mis şi nu mă deranja absolut deloc”. (M.P.)

Vizualizări: 213

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: