Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Un gorjean s-a trezit cu mașina incendiată în curte

Un tânăr de 26 de ani din comuna gorjeană Crasna a rămas fără mașină, după ce aceasta a fost mistuită de flăcări în propria curte.

S-a întâmplat duminică. "La fața locului s-au deplasat poliţiştii, care, în urma primelor cercetări efectuate, au constatat faptul că un tânăr de 25 de ani, din oraşul Petrila, judeţul Hunedoara, ar fi incendiat autoturismul bărbatului, care ar fi ars în proporție de 40%", arată IPJ Gorj.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere, cercetările continuând în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii incendiului.

Totodată, a fost informat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci,  care a dispus reţinerea pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere prin incendiere. (A.A.)

foto arhiva

Vizualizări: 3,300

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: