Un gorjean stabilit în Olanda își caută tatăl

Un gorjean care locuiește în Olanda își caută tatăl prin intermediul rețelelor de socializare. Bărbatul în vârstă de 37 ani, tată la rândul său al unei fetițe de cinci ani, vrea să-și cunoască părintele. Are puține informații despre el, dar speră să dea de urma lui prin intermediul rețelelor de socializare.

„Mă numesc Claudiu Florian, născut la data de 21.10.1984 la Târgu-Cărbunești, județul Gorj. Am fost crescut de către mama mea naturală și apelez la această pagină în speranța că îmi voi găsi tatăl natural. El se numește Candoi Mihail și, din câte știu eu, este din localitatea Ghindărești, județul Constanța. La momentul nașterii mele lucra la CFR în Constanța și nu știe de existența mea. Părinții mei s-au cunoscut în Constanța, dar nu au ținut legătura”, este anunțul gorjeanului stabilit în Olanda cu familia.

Tânărul are și un mesaj pentru tatăl său. ”Nu ți s-a spus niciodată despre existenta mea, dar eu am buna plăcere să te cunosc, să știu despre tine, dacă ești bine și dacă mai am frați și surori. Sunt tăticul acestei minunate fetițe de 5 anișori numită Petruța Elena”, a mai scris gorjeanul.

Vizualizări: 2,904

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: