Provocare pentru localnicii din Bălănești

Primăvara ne bate la ușă, iar cetățenii au început deja activitățile de curățenie prin gospodării. Un primar din Gorj a venit cu ideea de a-i provoca la un concurs pe localnicii comunei pe care o păstorește. Oamenii trebuie să își facă curățenie în fața porții, dar să și realizeze o înfrumusețare. Cele mai frumoase 5 gospodării vor fi premiate.
 

Ideea îi aparține primarului din Bălănești, Ovidiu Pungan. Acesta spune că a înaintat deja o scrisoare către toți cetățenii, provocându-i la o activitate de înfrumusețare a zonelor din fața porților.

Premiul nu va fi în bani, ci ceva simbolic din partea primăriei. ”Este primăvară și o să înfrumusețăm comuna. Ne vom ocupa de acest lucru împreună cu cetățenii. Vom organiza un concurs în acest sens. Vreau ca localitatea Bălănești să fie una dintre cele mai frumoase, mai ales din punct de vedere al curățeniei. Am înaintat o scrisoare către cetățeni, iar la finalul anului, primelor cinci gospodării care se ocupă de înfrumusețarea pe domeniul public în fața porții le voi da un premiu. Va fi un premiu simbolic, nu este vorba despre bani, dar va fi ceva din partea primăriei. Cu toții trebuie să participăm și cred că solicitarea va da roade”, a mai spus primarul din Bălănești, Ovidiu Pungan.

Vizualizări: 1,454

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: