Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Aproape 200 de tineri gorjeni vor să devină jandarmi

184 de tineri din județul Gorj s-au înscris pentru sesiunea de admitere în cele două unități de învățământ postliceal care formează subofițeri jandarmi, respectiv Școlile Militare de Subofițeri Jandarmi "Grigore Alexandru Ghica" Drăgășani și "Petru Rareș" Fălticeni, pentru cele 400 de locuri scoase la concurs.

"Candidații au fost planificați pentru evaluarea psihologică care se va desfășura până la data de 08.03.2021și vor fi planificați pentru proba de evaluare a performanței fizice și a cunoștințelor, iar, în final, examinarea medicală a candidaților rămași în concurs", transmite Inspectoratul Județean de Jandarmi Gorj.

Dosarele de recrutare în format complet se depun la structura de Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean "Tudor Vladimirescu” Gorj până la data de 10.03.2021.

Vizualizări: 1,036

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: