Un jaf comis de trei rovinăreni revine în actualitate după 6 ani - VIDEO

Două televiziuni naționale au prezentat duminică un jaf care a avut loc la Arad acum șase ani, ca și cum ar fi actual. Faptul a fost sesizat de caon.ro, un portal de știri din Arad. Televiziunile naționale au arătat imaginile surprinse de camerele de supraveghere acum șase ani, cu precizarea că există un cerc de suspecți.

În realitate, arată caon.ro, suspecții au fost prinși demult, fiind vorba de trei bărbați din Rovinari și unul din Oțelul Roșu. "Ştirea a fost difuzată duminică la ora 8,25 pe un post naţional, în timpul jurnalului de ştiri, iar apoi a fost preluată în online de o altă televiziune de ştiri, cu aceleaşi imagini vechi. Redactorii par să fi scris textul doar urmărind imaginile, fără să vorbească cu reprezentanţii Poliţiei. Nici nu aveau ce afla de la autorităţi, pentru că niciun jaf nu a avut loc recent în Arad. De altfel, Biroul de presă al Poliţiei Arad ne-a confirmat că evenimentul este unul vechi", scrie caon.ro.

Echipamentul sustras din incinta restaurantului arădean, o staţie de amplificare şi mixare sunet, în valoare de 5000 de lei, a fost recuperat şi restituit patronului.

 

Vizualizări: 4,334

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: