Un liberal despre Marcel Romanescu: „Este patetic!”

O nouă declarație politică încinge spiritele la maxim între primarul municipiului Târgu Jiu și colegii săi din Partidul Național Liberal. Liberalul Eduard Berca a spus despre Romanescu, în repetate rânduri, că este „patetic”. 

„E patetic în tot ceea ce face. Nu ați văzut, eu fac, eu dreg. În tot ce spune el este miezul. Noi suntem ăia care am făcut opoziție sau l-am contestat. El e miez! Trebuie să-l luăm ca atare omul, cu discursul lui, cu părerile lui”, a afirmat Eduard Berca la Radio Infinit. 

Această declarație vine ca urmare a mai multor afirmații pe care le-a făcut primarul Marcel Romanescu. De exemplu, într-una dintre ele a lăsat să se înțeleagă faptul că a câștigat cel de-al doilea mandat de primar fără sprijinul organizației PNL Gorj. 

„În 2020, și dacă candidam de la Partidul Ecologist sau de la Forța Dreptei sau altă formațiune, câștigam acel mandat de primar. 48%, procentele cu care am câștigat acel mandat cred că mi se datorează mie și echipei cu care am câștigat, iar echipa de la organizația municipală a PNL mă susținea indiferent din partea cărui partid aș fi candidat”, a afirmat Marcel Romanescu.

Vizualizări: 1,745

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: