Un liberal se plânge că "argumentele social-democrate" ale lui Iloiu i-au şifonat faţa

Primul incident electoral din comuna Turburea a fost semnalat aseară, reprezentanţi ai echipei de campanie a PNL plângându-se că un membru în vârstă al partidului a fost agresat de candidatul PSD la postul de primar în comună, Poliţia deschizând o anchetă pentru a clarifica împrejurările în care s-a produs altercaţia respectivă. Preşedintele PNL Turburea, Virgil Stamatoiu, afirmă că incidentul s-a produs la poarta lui Teodor Iloiu, fost primar al comunei şi actual candidat al PSD pentru un nou mandat. Conform reprezentantului liberal, persoana agresată se numeşte Ionel Roşoga, un liberal în vârstă de 72 de ani, care, în trecut, i-a fost şef lui Iloiu şi pe care, acum, candidatul social-democrat, l-a agresat, cerându-i să plece de la poarta gospodăriei sale.
 "Eu înclin să cred că domnul Iloiu era sub influenţa băuturilor alcoolice pentru că altfel nu-mi explic ieşirea dumnealui. Noi eram vreo 20 de persoane care treceam cu candidatul nostru pe la poarta dânsului. Noi stăteam de vorbă cu oamenii de prin sat şi ne făceam campanie, moment în care l-am văzut pe colegul nostru, domnul Ionel Roşoga, persoană respectabilă şi în vârstă, primind două palme peste faţă de la domnul Iloiu. Nu ne-a venit să credem ce se întâmplă, domnul Iloiu fugind imediat în casă, după care nu a mai vrut să iese afară nicio clipă, deşi am chemat şi Poliţia ca să îi ia probe şi să îi facă testul de alcoolemie că sigur consumase ceva anterior", spune Virgil Stamatoiu.
 Preşedintele PNL Turburea afirmă că poliţiştii din comună au deschis o anchetă, lucru confirmat şi de purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj inspectorul Daniel Tică. Acesta a menţionat că aseară au fost luate primele declaraţii, cercetările urmând să continue şi azi.
 


Vizualizări: 147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: