Cine va găti la nunta lui Smiley cu Gina Pistol!

Peste doar câteva săptămâni va avea loc nunta lui Smiley cu Gina Pistol iar cele două vedete au pus deja la punct toate detaliile. O surpriză va fi pentru invitați și vedetele care vor găti pentru cei doi și pentru invitați la nuntă.

Nunta lui Smiley cu Gina Pistol va avea loc luna viitoare iar pregătirile au început deja chiar dacă data exactă nu a fost făcută publică. Dar se poate spune că nunta lui Smiley cu Gina Pistol va fi evenimentul anului în show-biz-ul din România. Cei doi sunt împreună de șapte ani, au devenit și părinți, astfel că mulți așteptau să îi vadă în curând în fața altarului.

”Luna viitoare va avea loc nunta. Suntem pe pregătiri, detalii”, a spus Smiley. Cât despre Gina Pistol, vedeta va avea două rochii de mireasă dar urmează tradiția iar una dintre acestea va fi albă.

Smiley a precizat că la mese vor fi sute de invitați. ”Vor fi aproximativ 200-300 de invitați. Va fi într-un loc cum ne place nouă”, a spus artistul.

Dacă la botezul lui Josephine, chef Cătălin Scărlătescu s-a ocupat de masă, iată că acum, situația e una mai complexă. Astfel, potrivit cancan.ro, toți cei trei jurați de la „Chefi la Cuțite” se vor ocupa de meniu.

Astfel, în bucătărie vor fi Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu, dar și Florin Dumitrescu, cei trei jurați care aveau o relație specială cu Gina Pistol, având în vedere colaborarea lor de la Antena 1.

Galerie foto


Vizualizări: 2,187

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: