Un milion de euro pentru studenți

Un milion de euro, bani europeni, a atras firma Soft Tehnica SRL, pentru ca peste 300 de studenți de la Universitatea ”Constantin Brâncuși” să beneficieze de consiliere profesională și stagii de practică la angajatori de top din județ, în vederea creșterii gradului de angajabilitate.

Compania este deținută de Iulian Popescu, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Gorj. Proiectul a fost selectat pentru finanțare de Ministerul Fondurilor Europene.

Proiectul se numește “MISS – Măsuri Integrate de Sprijinire a Studenților”, va fi implementat în perioada 2020-2023 și are ca obiectiv crearea unui pachet complex de servicii pentru îmbunătățirea competențelor și creșterea gradului de angajabilitate: orientare și consiliere profesională, stagii de practică la angajatori de top din județ precum și sprijin pentru dezvoltarea competențelor antreprenoriale.

„Iulian Popescu a derulat în ultimul an proiecte cu finanțare europeană pentru înființarea a peste 80 de firme în regiunea Oltenia, cele mai multe fiind în Gorj. În plus, sunt în procedură de depunere sau evaluare alte proiecte cu impact major pentru județul Gorj“, transmite PNL Gorj într-un comunicat.

Vizualizări: 1,173

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: