Florescu: Îmi doresc să câștigăm primăria. Cu mine sau cu altcineva!

Declarații cu multe semne de întrebare, ce alimentează zvonurile din ultima perioadă! Ciprian Florescu, desemnat să candideze din partea social-democraților pentru Primăria Târgu Jiu, face o afirmație ce lasă loc de interpretări: „Îmi doresc să câștigăm Primăria Târgu Jiu. Cu mine sau cu altcineva”.

Declarația lui Ciprian Florescu vine în contextul în care tot mai multe voci îl dau drept candidat al PSD pentru Primăria Târgu Jiu pe fostul prefect Cristinel Rujan.  „Este posibil să mai fie sondaje, dar sondajele trebuie să măsoare competitorii deja anunțați. Nu mai este timp de sondaje interne. Nu că i-ar fi frică lui Florescu. Ferească Dumnezeu de așa ceva! Am spus de fiecare dată. Îmi doresc să câștigăm Primăria Târgu Jiu. Cu mine sau cu altcineva”, a declarat Ciprian Florescu, la Radio Impact.

Cu toate acestea, Florescu se declară sigur pe candidatură și nu exclude ca zvonurile privind rocada cu Rujan să fi fost aruncate în spatiul public chiar de colegi de-ai săi, din PSD. „Sigur că voi candida. Au fost anumite dubii privind candidatura mea la Primăria Târgu Jiu pentru că apar o grămadă de zvonuri care nu ne aparțin, însă nici nu ne fac bine. Sunt venite din zona adversarilor probabil. Nu exclud să fie și de la noi. Nu știm exact care sunt sursele. Nu putem să le identificăm sau este greu să le identifici. E o chestiune care ne încurcă pentru că, în loc să ne promovăm, trebuie să le explicăm oamenilor că nu avem de gând să facem schimbări pe ultima sută de metri”, a mai adăugat apoi Florescu.

Vizualizări: 1,513

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: