Primarul Ciocea, în barca Pro România

Primarul din Bustuchin, Ion Ciocea, s-a alăturat echipei Pro România din Gorj. Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă la sediul formațiunii politice de la Târgu Jiu.

Primarul social-democrat din Bustuchin a dat cei trei trandafiri roșii pentru o altă formațiune. Acesta a semnat adeziunea la Pro România, spune Alin Văcaru, liderul organizației de la Gorj.
”Domnul Ciocea Ion este primul primar care vine alături Pro România. Este un primar pe care-l respect și este un exemplu. Nu a putut să fie aici cu noi, a plecat la Craiova să semneze un contract pentru comunitate. Sunt convins că vom avea foarte multe rezultate bune prin venirea domnului Ciocea alături de noi”, a spus Alin Văcaru.

Pro România a anunțat, vineri, în cadrul unei conferințe, alți candidați la primării: Bălești-Alin Feraru; Balteni- Cristi Girgoriu; Bengesti Ciocadia-Danacica; Borascu- Vasile Alexe; Musetesti-Lican Andrei; Prigoria-Catalin Bogdan; Stejari-Cilica Nicolae; Lelesti- Ecovici Nicolae.

De asemenea, fostul consilier județean Mihai Prunariu a semnat adeziunea la Pro România. Alegerile locale vor avea loc la sfârșitul lunii septembrie, pe data de 27.

Vizualizări: 1,584

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: