Noul prefect de Gorj: Sunt pregătit și am intrat în forță

Cosmin Pistol a fost instalat vineri în funcția de prefect al județului Gorj. Numirea acestuia a fost făcută, joi, în cadrul ședinței de Guvern, după ce Cristinel Rujan și-a dat demisia în urmă cu aproximativ 2 săptămâni.

Noul trimis al Guvernului în teritoriu și-a început activitatea în forță. Cosmin Pistol spune că este pregătit și că are lângă el o echipă cu experiență. De asemenea, noul prefect a vorbit și despre punctele forte care-l recomandă pentru o astfel de funcție.

”Sunt pregătit, am intrat în forță. Este o situație dificilă, sunt tânăr, dar am lângă mine o echipă cu experiență și cred că o să decurgă totul cum trebuie. Vin din zona privată, am lucrat foarte mult timp în zona financiar-bancară, apoi am intrat în sistemul public, am fost inspector de muncă. Am ocupat funcția de director executiv la Direcția Economică de la CAS Gorj, iar în prezent, cu recomandarea PMP, ocup funcția de prefect”, a spus noul prefect de Gorj, Cosmin Pistol.

Întrebat dacă va forma o altă echipă, Pistol a spus că momentan nu va face schimbări în acest sens. ”Momentan merg pe mâna celor deja formați. Cred că acum nu-i momentul de mari schimbări. Luăm lucrurile bune deja făcute și, dacă schimbăm, o vom face pe parcurs, din mers”, a mai spus Pistol.

Vizualizări: 5,280

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: