Un nou concurs cu „cântec” la spitalul din Târgu Jiu

Emoții pentru câteva persoane care au vrut să se angajeze la spitalul din Târgu Jiu. Unitatea medicală a scos la concurs un post de asistent medical debutant, la Secția Pediatrie, dar chiar în ziua în care ar fi trebuit să fie anunțat câștigătorul, reprezentanții spitalului au transmis că afișarea rezultatului se suspendă din cauza unei sesizări. În total, 24 de candidați s-au înscris la concurs și toți au promovat proba scrisă.

14 candidați au fost programați să susțină interviul pentru postul de asistent medical debutant. Unul singur a fost declarat admis. Ceilalți nu au reușit să obțină cel puțin 50 de puncte ca să poată rămâne în concurs. Pentru proba scrisă, un test grilă, s-au înscris 24 de candidați și toți au fost declarați admiși.

Joi, pe 28 noiembrie, ar fi trebuit să fie anunțate rezultatele finale, însă acest anunț a fost amânat. „Având în vedere aspectele invocate în sesizarea nr. 41244/28.11.2019, cu privire la modalitatea de desfășurare a probei interviu a concursului pentru ocuparea postului vacant de asistent medical debutant din cadrul Secției Pediatrie, în conformitate cu prevederile art. 37, alin. 1 din HGR nr. 286/2011, cu modificările și completările ulterioare, se suspendă afișarea rezultatelor finale până la întocmirea raportului de cercetare de către comisia numită în acest sens”, se arată într-o informare semnată de managerul interimar Dumitru Vienescu.

Vizualizări: 3,339

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: