Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Un nou deces la Complexul Energetic Oltenia

De la începutul anului nu a fost nicio săptămână în care să nu fie anunțat un deces al unui salariat de la Complexul Energetic Oltenia.

Azi a mai fost anunțat unul. “Vă salut! Încă un coleg decedat... Răducanu Alexandru, 52 de ani, electrician Tismana 2. Pe la ora 19.40 au venit Politia, Salvarea și Pompierii la locuința lui Răducanu Alexandru, fiindcă i-a anunțat un coleg de serviciu că nu mai răspunde la telefon. Au spart ușa de la intrare Pompierii și l-au găsit mort în casă... Echipajul de pe salvare ne-a spus că a făcut stop cardiac”, a scris Dănilă Daniel pe pagina de socializare.

Dănilă Daniel este unul dintre salariații care au protestat un an în Piața Prefecturii Gorj, pentru a cere reducerea vârstei de pensionare a minerilor și energeticienilor la 52 de ani, ca urmare a condițiilor grele de muncă.

Toți salariații CEO care au murit de la începutul anului, peste 20, aveau între 50 și 60 de ani și sufereau de diferite afecțiuni. Complexul Energetic Oltenia are în jur de 11 mii de salariați.

Vizualizări: 5,722

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: